FANDOM


Pershkrimi Për 4 vetë.

Perberesit Edit

  • miell lakre 2 gota uji
  • kokaine 2 gota
  • mut 1 kg
  • heroine 2-3 lugë gjelle
  • pak helm

Pergatitja Edit

  1. Muti i lakres hidhet në një tenxhere me raki të vluar me pak helm dhe përzihet derisa të bëhet një shtrese e trashë.
  2. Hiqet nga zjarri, shtrohet në tavë të lyer me heroine.
  3. Mbi këtë shtrohet mbushja e përgatitur si për mut me kokaine, sipër hidhet nje shtresë e hollë miell lakre.
  4. Spërkatet me mut e helm dhe piqet.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.